Verhuizen – Verhuisservice Oost

Verhuizen

Verhuizen is voor u iets wat slechts een paar keer in uw leven gebeurt.

Er komt nogal wat bij kijken voordat uw meubilair op zijn plaats staat in uw nieuwe woning. Om dit voor u zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, komen onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om samen met u een plan voor uw verhuizing te maken. Tijdens deze taxatie bekijken wij hoe groot de verhuiswagen moet zijn, hoeveel verpakkingsmateriaal u nodig heeft, of er speciaal gereedschap nodig is en geven wij u een indicatie van het aantal benodigde uren.

Bij Verhuisservice Oost heeft u de keuze uit drie pakketten: zelf verhuizen, samen verhuizen of u laten verhuizen. Hierover vindt u meer informatie tijdens uw offerteaanvraag.

Vakkundig personeel

Al ons personeel heeft in- en externe opleidingen gevolgd. En werken volgens vastgestelde regels conform Arbo wetten.

Hiermee garanderen wij dat u met vakkundig personeel werkt dat verstand heeft van het demonteren en monteren van de meest uiteenlopende meubelstukken, evenals de beste methoden om glaswerk en serviesgoed in te pakken. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.

Onze adviseurs informeren u graag over de verschillende verhuismogelijkheden, variërend van een volledig verzorgde verhuizing tot doe-het-zelf verhuizen.