Tips – Verhuisservice Oost

Voorbereidende tips

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en er voor te zorgen dat alles vlekkeloos en snel verloopt, hebben wij hier een aantal praktische tips voor u.

  1. In geval van een verhuizing is het verstandig om gebruik te maken van verhuisdozen. Pak deze niet te vol, hierdoor scheuren ze uit tijdens de verhuizing en kunt u ze niet meer gebruiken.
  2. Zorg ervoor dat breekbare spullen beschermd verpakt worden. Bijvoorbeeld in noppen plastic.
  3. Demonteer kasten, bedden en tafels van te voren en tape/verpak de losse onderdelen goed zodat ze eenvoudig te vervoeren zijn. (Dit kunt u echter ook aan ons over laten)
  4. Ontdooi uw ijs/vries kast en zorg ervoor dat er geen water meer in de wasmachine zit.
  5. Tape elektriciteitskabels en/of slangen van niet ingepakte apparatuur aan het apparaat vast.
  6. Van klokken met mechanische loopwerken dienen de gewichten verwijderd te worden en eventuele transportbouten ingedraaid worden
  7. In het geval u een verhuislift gebruikt dan gelden dezelfde tips. Controleert u verder of er plaats is voor de lift en/of er geen bomen/palen of tramkabels de toegang verhinderen.
  8. Het inschakelen van capabele derden (vrienden, familie etc) kan de tijdsduur van een klus aanzienlijk verlagen.
  9. Misschien moet u een vergunning aanvragen voor het blokkeren van de weg tijdens de verhuizing. Ook kunt u enige parkeerplaatsen voor uw deur reserveren. Dit kunt u doen via de site van uw gemeente.