Offerteaanvraag – Verhuisservice Oost

Offerte

Via onderstaand formulier vraagt u eenvoudig een offerte aan bij Verhuisservice Oost, wij streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Huidige adres(Vereist)
Nieuw adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Kies uw verhuizing
Bekijk hieronder meer informatie over deze opties.


Wil je zelf je spullen inpakken en ze vervolgens laten vervoeren door de verhuizers van Verhuisservice Oost?
Dat kan snel en efficiënt, maar altijd met deskundige hulp. Jesse en Lotte Dieperink kozen hier ook voor. Ze pakten hun spullen in dozen, demonteerden grote meubels en laadden samen met onze verhuisexperts alles in de verhuiswagen. Vervolgens vervoerden wij de meubels naar hun nieuwe adres en hielpen bij het uitpakken. Jesse en Lotte over hun ervaringen: “Wij vinden keuzevrijheid en flexibiliteit belangrijk. Bij Verhuisservice Oost bepaal je zelf hoe je verhuist, en dat alles tegen een vast tarief. We wilden zelf de regie houden, maar ook de deskundigheid van een erkende verhuizer binnen handbereik hebben.”


Zie je op tegen de hoeveelheid werk bij je verhuizing?
Het is een geruststellend idee dat je kunt rekenen op de hulp van ervaren verhuizers. Je pakt zelf je spullen in, en Verhuisservice Oost assisteert je daarna bij het demonteren van grote meubels, het in- en uitladen, en het transport. Sven en Britt Averdonk hebben hier zeer positieve ervaringen mee. “Verhuisservice Oost zorgde voor een verhuiswagen met twee deskundige verhuizers. Samen laadden we de meubels en overige huisraad in en reden we naar ons nieuwe huis. De verhuizing verliep snel en soepel, en was binnen 6 uur afgerond. Reken maar uit hoe efficiënt dat is!”


Misschien vind je het lastig om met zware dozen en meubels te slepen, of heb je simpelweg weinig tijd voor je verhuizing. Overweeg dan om je te laten verhuizen door Verhuisservice Oost: van inpakken tot alles op de juiste plek in je nieuwe huis plaatsen. Dit full service pakket sloot perfect aan bij de wensen van Dominique en Jeroen Raadman. “Alles wordt voor ons netjes en zorgvuldig ingepakt, de meubels worden gedemonteerd en naar de nieuwe woning vervoerd. Het enige dat wij moeten doen, is zorgen voor koffie… en natuurlijk een beetje toezien op de gang van zaken.”